Yritykset

LED Tailor Innova7ion

LED Tailor Innova7i on on salolainen fotonidesinfiointiin erikoistunut asiantuntijayritys. Valikoimaamme kuuluvat asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöivät valaistusjärjestelmät desinfiointi tarpeiden ja sisäilmaongelmien ratkaisuun.

Kehittämillämme ratkaisuilla desinfioidaan erilaisia tiloja ja esineitä erittäin tehokkaasti: menetelmä toimii myös antibioottiresistenttejä bakteereja vastaan (MRSA). Innovaatioillamme voidaan vaikuttaa puhtaamman ja turvallisemman ympäristön puolesta, sekä saavuttaa yhteiskunnallisesti merkittäviä säästöjä mm. kemikaalien ja veden kulutuksessa, sairaspoissaolojen kustannuksissa ja sairaanhoitokuluissa. Fotonidesinfiointi soveltuu erinomaisesti mm. sairaaloihin, elintarviketeollisuuteen, laboratorioihin, eläintenkasvatukseen ja puhdastiloihin.

Perustajillamme on yli 10 vuoden kokemus näkyvän valon LED-teknologian ja UV LED-teknologian tuotteiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Tuotteidemme luotettavuus ja suorituskyky perustuvat laadukkaimpiin komponentteihin ja erikoisvalmisteisiin optisiin materiaaleihin. Tuotteemme kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Teemme myös jatkuvaa kehitys- ja tutkimustyötä yhdessä laajan kansainvälisen verkoston kanssa. 

  • Fotonidesinfiointi
  • Lairolantie 11, 24910 Halikko
  • 0447669100
  • info@ledtailor.fi
  • www.ledtailor.fi
About admin information