Yritykset

Mobile Wellness Solutions MWS Oy

Wellmo kehittää ja markkinoi vakuutusyhtiöille suunnattua Alustapalvelua. 

Alustapalvelu on terveys- ja hyvinvointipalvelujen alusta, jonka avulla palveluntarjoajat – olivatpa ne vakuutusyhtiöitä tai terveyspalvelujen tuottajia – voivat vaivatta liittää omat asiakkaansa, erilaiset mittalaitteet sekä kolmansien osapuolien palvelut yhteiseen palvelukokonaisuuteen.

Kuluttajien suuntaan Alustapalvelu toimii täysin räätälöitävän mobiilisovelluksen kautta, jonka avulla halutut palvelut voidaan tuoda kohdennetusti oikeiden asiakkaiden saataville. Alustapalvelun avulla palveluita tuottavat organisaatiot voivat hallita asiakasprosessiaan sekä ohjata asiakkaansa oikeiden palveluiden äärelle oikeaan aikaan.

  • Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus
  • Lauttasaarentie 1 B 31, 00200 Helsinki
  • +358 50 482 2161
  • jaakko.olkkonen@wellmo.com
  • www.wellmo.com
About admin information