Yritykset

Aino Health Management Oy

Aino Health Management Oy on helsinkiläinen työhyvinvoinnin ratkaisuihin, palveluihin ja konsultointiin erikoistunut yritys.

Yritys tarjoaa asiakaskohtaisesti räätälöityjä ratkaisuja niin yksityisille kuin julkisillekin toimijoille, toimialasta tai koosta riippumatta. Aino Health auttaa asiakasta saavuttamaan tuloksia ja parantamaan tuottavuutta jokapäiväiseen käyttöön tarkoitetuilla työterveyden, työturvallisuuden ja työkykyjohtamisen ratkaisuilla. Terveet työntekijät rakentavat terveen organisaation ja yhteiskunnan, ja yrityksen asiakkaat saavat toimivasta työterveydestä ja työkykyjohtamisesta kilpailuetua. Pilvipalveluihin perustuvat ratkaisut auttavat organisaatioita nostamaan työkyvyn ja -turvallisuuden uudelle tasolle. Yritys löytää yli 20 vuoden kokemuksella parhaat mahdolliset ratkaisut sairauspoissaolojen ja eläköitymisriskien hallinnointiin sekä työterveyspalvelujen tuottamiseen.

Yrityksen tarjoamia ratkaisuja ovat muun muassa Aino HealthDesk ja TeleHealth. HealthDesk toimii työntekijän kanavana sairastapauksien ilmoittamiseen ja toimintaohjeiden saamiseen. TeleHealth on monikanavainen ja sähköinen palvelu, joka varmistaa, että työterveyshuollon ammattiapu on aina tarvittaessa saatavilla. Aino Health hoitaa asiakkaidensa työhyvinvoinnin ja -turvallisuuden haasteita ja prosesseja, jotta organisaatiot voivat fokusoitua ydinosaamiseensa, työntekijän eduista tinkimättä. 

  • Työhyvinvoinnin konsultointi
  • Pitäjänmäentie 14, 4. krs 00380 Helsinki
  • +358 10 3239 500
  • info@ainohealth.com
  • www.ainohealth.com
  • Henkilöstömäärä: <30
  • Perustettu: 1994
About admin information