Yritykset

Oy Escarmat Ltd

Oy Escarmat Ltd on osaavaa ja luotettavaa sähkö- ja automaatioalan alihankkija. 

Vuonna 1994 perustettu Vikbyn teollisuusalueella Vaasan vieressä sijaitseva Escarmat työllistää nykyisin yli 80 henkilöä. Yli 20 vuoden työkokemuksella ja pitkillä asiakassuhteilla yritys on tullut osaksi kansainvälisten suuryritystenkin ydintoimintaa.

Oy Escarmat Ltd keskittyy voimakkaasti automaatio-, kone- ja laitevalmistuksen sekä energiateollisuuden alihankintaan. Päätuotteita ovat erilaiset ohjauskeskukset, niiden suunnittelu, projekti- ja sopimusvalmistus, asennus, testaus ja koekäyttö. Automaatio- ja logiikkajärjestelmien laajuus vaihtelee asiakkaittain osa- tai kokonaisprojekteista systeemitoimituksiin.

Korkea osaaminen, järjestelmällinen toimintatapa ja tehokas vuorovaikutus tuottavat parhaan lopputuloksen, johon pyritään poikkeuksetta jokaisen asiakkaan kohdalla. Oy Escarmat Ltd toimii ympäristössä, jossa laatu ja varmuus ovat itseisarvoja. Laadunvalvonnalle on asetettu mitattavissa olevat tavoitteet ja päämäärät.

  • Sähkö- ja automaatioala
  • Hirvenpolku 3 65520 HELSINGBY
  • +358 10 583 5700
  • etunimi.sukunimi(at)escarmat.com
  • www.escarmat.com
  • Henkilöstömäärä: <90
  • Perustettu: 1994
About admin information