Yritykset

Hanhivaaran liikuntakeskus

Hanhivaaran liikuntakeskus on Salonseudun suurin ja monipuolisin liikuntakeskus, joka sijaitsee Salon Astrum elämyskeskuksessa. 

Hanhivaara avaa jokaiselle yli 5000 neliötä tilaa liikkua ja viihtyä. Liikuntakeskus tarjoaa perinteisten kuntosali ja ryhmäliikuntamahdollisuuksien lisäksi tilaisuuden pelata erilaisia palloilu- ja viihdepelejä. Hanhivaarassa saa ainutlaatuisen mahdollisuuden kokeilla muun muassa golf-simulaattoria ja kymmenen rataista Brunswick kilpa- sekä viihdekeilahallia. Kuntoilun yhteydessä toimii myös mukava ja luotettava lapsiparkki sekä viihtyisä Cafe Piste. Liikuntakeskuksesta voi vuokrata kokous tai saunatiloja käyttöönsä sekä rentoutua erilaisissa spa- ja kauneushoidoissa. Liikuntakeskus Hanhivaara on kaiken kattava hyvinvointikeskus, joka tarjoaa useita vaihtoehtoja, vauvasta vaariin.

  • Liikuntakeskus
  • Salorankatu 5-7, 24240 SALO
  • 010 321 5011
  • info@hanhivaara.fi
  • www.hanhivaara.fi
  • Henkilöstömäärä <20
About admin information