Yritykset

Hanhivaaran liikuntakeskus

Hanhivaaran liikuntakeskus on Salonseudun suurin ja monipuolisin liikuntakeskus, joka sijaitsee Salon Astrum-elämyskeskuksessa. 

Hanhivaara avaa jokaiselle yli 5000 neliötä tilaa liikkua ja viihtyä. Liikuntakeskus tarjoaa perinteisten kuntosali- ja ryhmäliikuntamahdollisuuksien lisäksi tilaisuuden pelata erilaisia palloilu- ja viihdepelejä. Hanhivaarassa saa ainutlaatuisen mahdollisuuden kokeilla muun muassa golf-simulaattoria ja kymmenenrataista Brunswick -kilpa- sekä viihdekeilahallia. Kuntoilun yhteydessä toimii myös mukava ja luotettava lapsiparkki sekä viihtyisä Cafe Piste. Liikuntakeskuksesta voi vuokrata kokous- tai saunatiloja käyttöönsä sekä rentoutua erilaisissa spa- ja kauneushoidoissa. Liikuntakeskus Hanhivaara on kaiken kattava hyvinvointikeskus, joka tarjoaa useita vaihtoehtoja, vauvasta vaariin.

  • Liikuntakeskus
  • Salorankatu 5-7, 24240 SALO
  • 010 321 5011
  • info@hanhivaara.fi
  • www.hanhivaara.fi
  • Henkilöstömäärä <20
About admin information