Yritykset

HLD Healthy Life Devices Oy 

HLD Healthy Life Devices Oy on suomalainen terveysteknologia-alan kärkiyritys, jonka hoitomenetelmät edustavat uusinta teknologiaa ja kotimaista huippuosaamista. 

Suomessa valmistetuttuja hoitolaitteita on käytössä jo noin kolmessa sadassa hoitopaikassa eri puolilla Suomea, Eurooppaa ja USA:ta. HLD:n lääkinnälliset hoitolaitteet LymphaTouch ja PhysioTouch ovat vakiinnuttaneet asemansa terveydenhuoltoalan ammattilaisten työkaluina ja niillä voidaan merkittävästi vaikuttaa potilaiden elämänlaadun paranemiseen kivun ja turvotuksen poistumisen sekä liikelaajuuden paranemisen kautta. HLD on nopeasti kasvava yritys, joka tähtää voimakkaasti kansainvälisille markkinoille. Yrityksen tavoitteena on edistää tieteelliseen näyttöön perustuvaa hoitoa, josta hyötyy sekä potilas, hoitaja että koko terveydenhuolto.

LymphaTouch on kehitetty fysioterapian ja lymfaterapian ammattilaisten työkaluksi. Se sopii lymfaödeeman, leikkausten jälkeisen turvotuksen ja arpien hoitoon. PhysioTouch on tarkoitettu fysioterapian ja kuntoutuksen ammattilaisten työkaluksi. Se sopii hyvin myös urheilijoiden lihashuoltoon ja urheiluperäisten vammojen hoitoon. Molempien menetelmien hoitovaikutus perustuu alipaineeseen. Hoitojen ansiosta potilaan turvotus laskee, kipu vähenee ja nivelten liikelaajuus kasvaa, mikä lisää asiakastyytyväisyyttä

  • Terveysteknologia
  • Kuortaneenkatu 2 00510 Helsinki
  • +358 10 423 7300
  • contact@lymphatouch.com
  • www.lymphatouch.com
  • Henkilöstömäärä <10
  • Perustettu: 2005
About admin information