Yritykset

Infoni Oy

Infoni Oy on turkulainen digitaalisten infonäyttöjen kokonaisvaltaisia palveluita tarjoava yritys. 

Yritykseltä luonnistu niin asiantunteva myynti kuin asennus ja sähkötyötkin, ohjelmistokoulutukset, käyttäjätuki sekä mainosmateriaalien teko. Nuoren yrityksen takaa löytyy 30 vuoden kokemus asiakkaiden palvelemisesta ja toimivien ratkaisujen suunnittelusta.

Digitaalinen infonäyttö on erinomainen myynninedistäjä ja huomionherättäjä, joka antaa valtavat mahdollisuudet: siinä voi käyttää sekä itsetehtyjä että valmiina saatuja kuva-aineistoja ja videoita, joiden julkaisemisen voi ajastaa tarpeen mukaan. Näyttöön saa nopeasti ja edullisesti esille niin tarjoukset, kampanjat kuin tiedotteetkin. Esimerkiksi alennustavaran loppuessa uuden ilmoituksen saa esille nopeasti, ja viime hetken muutoksetkin onnistuvat. Hyvät valokuvat tai monimuotoiset piirrokset tulevat erinomaisesti  esille valon avulla niin kesällä kuin talvellakin. Aineistoja ei tarvitse erikseen painattaa, ripustaa ja säilyttää, vaan kaikki tämä hoituu digitaalisella infonäytöllä.

About admin information