Yritykset

Pudasjärven Pelletti Oy

Pudasjärven Pelletti Oy on puupelletti yritys, joka tuottaa puhdasta ja kotimaista pellettiä. 

Yli kymmenen vuotta asiakkaitaan uskollisesti palvellut yritys, sijaitsee Salon Haukkalassa. Pelletti on kokonaan uusiutuvaa energiaa. Se on ilmastoystävällinen polttoaine sekä tuotannon että käytön osalta. Lämmittäminen puupelletillä on edullisempaa kuin sähkö- tai öljylämmitys. Yritys tarjoaa pellettien lisäksi myös asennus- ja huoltopalveluita sekä polttolaitteistoja ja -järjestelmiä. Lisäksi Järviseudun Pelletin tarjoamiin tuotteisiin kuuluu myös lämpöenergia, jolloin asiakas maksaa vain vastaanottamastaan lämpöenergiasta.

Turvallinen ja korkealaatuinen puupelletti valmistetaan omalla Alajärven tehtaalla, samassa kiinteistössä Keitele Groupin kanssa. Raaka-aineena käytetään Keitele Groupin sahan sivutuotteita, joista valmistetaan energiasisällöltään ja kestävyydeltään huippuluokkaista pellettiä. Tämä, esiluokkainen lopputulos perustuu hieman normaalia tiiviimpään koostumukseen ja sitä on saatavana niin irtotavarana ja suursäkkeinä. Laadukkaat PellX ja Jokke pellettipolttimet asennetaan ”avaimet käteen”-periaatteella asiakkaan olemassa olevaan lämmityskattilaan tai rakennamme asiakkaan vaatimusten mukaisesti kokonaisen lämmityskeskuksen pelletti-varastosta lämmönjakojärjestelmään. Lämmitysjärjestelmän rakentamisessa ja asentamisessa käytetään parhaita mahdollisia laitteita ja komponentteja, jotka on valittu pitkän kokemuksen perusteella.

  • Pelletin tuottaminen
  • Vainionpääntie 27 A, 62730 Haukkala
  • 050 5905529
  • kai.ahola-olli(at)jarviseudunpelletti.fi
  • www.jarviseudunpelletti.fi
  • Perustettu: 2005
About admin information