Yritykset

Pudasjärven Pelletti Oy

Pudasjärven Pelletti Oy on puupellettiyritys, joka tuottaa puhdasta ja kotimaista pellettiä. 

Yli kymmenen vuotta asiakkaitaan uskollisesti palvellut yritys sijaitsee Salon Haukkalassa. Pelletti on kokonaan uusiutuvaa energiaa. Se on ilmastoystävällinen polttoaine sekä tuotannon että käytön osalta. Lämmittäminen puupelletillä on edullisempaa kuin sähkö- tai öljylämmitys. Yritys tarjoaa pellettien lisäksi myös asennus- ja huoltopalveluita sekä polttolaitteistoja ja -järjestelmiä. Lisäksi Järviseudun Pelletin tarjoamiin tuotteisiin kuuluu lämpöenergia, jolloin asiakas maksaa vain vastaanottamastaan lämpöenergiasta.

Turvallinen ja korkealaatuinen puupelletti valmistetaan omalla Alajärven tehtaalla, samassa kiinteistössä Keitele Groupin kanssa. Raaka-aineena käytetään Keitele Groupin sahan sivutuotteita, joista valmistetaan energiasisällöltään ja kestävyydeltään huippuluokkaista pellettiä. Tämä ensiluokkainen lopputulos perustuu hieman normaalia tiiviimpään koostumukseen, ja sitä on saatavana niin irtotavarana ja suursäkkeinä. Laadukkaat PellX- ja Jokke-pellettipolttimet asennetaan ”avaimet käteen”-periaatteella asiakkaan olemassa olevaan lämmityskattilaan, tai rakennamme asiakkaan vaatimusten mukaisesti kokonaisen lämmityskeskuksen pelletti-varastosta lämmönjakojärjestelmään. Lämmitysjärjestelmän rakentamisessa ja asentamisessa käytetään parhaita mahdollisia laitteita ja komponentteja, jotka on valittu pitkän kokemuksen perusteella.

About admin information