Yritykset

Palsatech Oy

Palsatech Oy tarjoaa ainutlaatuisen ja kattavan palvelupaketin malminetsinnän, kaivostoiminnan sekä infrarakentamisen tarpeisiin. 

Aiemmin tiedonhankinta vaati kalliita ja riskialttiita investointeja, mutta nyt tilanne on muuttunut. Investointien sijaan Palsatechin laadukkaat palvelut ovat saatavilla kustannustehokkaasti, juuri silloin ja sen verran kuin tarvitset. Yritys tarjoaa vankan osaamisen lisäksi tutkimusmenetelmät, tilat ja laitteet palveluna samasta paikasta.

Mikäli tutkimustilasi ovat ruuhkautuneet tai niitä ei ole laisinkaan, tarjoaa Palsatech ratkaisun ongelmaasi. Toimivat tutkimustilat sekä joustavat varastointitilat löytyvät turvalliselta ja vartioidulta tehdasalueelta Kemistä. Logistiikkasopimuksen ansiosta näytteet voidaan kuljettaa edullisesti PalsaCenteriin kauempaakin. Yritys tarjoaa laajan palveluketjun suunnittelusta toteutukseen.

”Kullanarvoinen tieto ilman
kalliita investointeja”

  • Konsultointipalvelut
  • Studiokatu 3, 94600 Kemi
  • +358 40 5144 505
  • info@palsatech.fi
  • www.palsatech.fi
  • Henkilöstömäärä: <10
  • Perustettu: 2013
About admin information