Yritykset

Pharmia Oy

Pharmia Oy on Tuusulassa sijaitseva ravintolisien sopimusvalmistukseen ja terveydenhuollon tarvikkeiden kehittämiseen ja valmistamiseen erikoistunut yritys. 

Melkein neljännesvuosisadan ajan toiminut perheyritys tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisen palvelukonseptin tuotekehityksestä valmistukseen, pakkaamiseen ja asiantuntijapalveluihin. Jatkuva kasvu ja kehitys ovatkin merkkejä asiakkaiden tyytyväisyydestä. Yritys kantaa mukanaan korkeita arvoja, joihin kuuluu luottamuksellisuus asiakassuhteissa, monipuolinen asiantuntemus sekä henkilökunnan, sidosryhmien ja yhteiskunnan arvostus.

Pharmia Oy on luotettava yhteistyökumppani ja tuotekehityksen edelläkävijä. Sekä ravintolisien että terveydenhuollon tarvikkeiden kehittämiseen panostaminen ja hyvä markkinatuntemus ovat jatkuvan parantamisen keinoja, joilla yritys on menestynyt ja joita halutaan myös jatkossa tiukasti ylläpitää. Toiminnan systemaattinen seuranta ja korkeat laatustandardit ohjaavat liiketoiminnan kehitystä vakaasti oikeaan kasvun suuntaan.

  • Luontaistuotteet
  • Kalliotie 2, 04360 Tuusula
  • +358 9 825 4030
  • http://www.pharmia.fi/yhteystiedot/
  • http://www.pharmia.fi/
  • Henkilöstömäärä: <100
  • Perustettu: 1993
About admin information