Yritykset

Tikanmaan huolto Oy

Tikanmaan huolto Oy on maskulainen jauhepinnoituksiin ja  -maalaukseen erikoistunut palveluyritys. 

Yritys tarjoaa asiantuntevaa, laadukasta ja nopeaa maalauspalvelua niin yritys- kuin yksityisasiakkaille. Toimintatapoihin kuuluu luotettavat toimitukset sekä yksilöllisesti asiakkaan kanssa sovitut toimintatavat.

Kolme erin kokoista uunia mahdollistaa maalauksia niin pienille kuin isoillekin metalliosille, aina laadusta tinkimättä. Pinnoitus voidaan tehdä raakametalliin, alumiiniin sekä muihin metalliseoksiin. Pulverimaalaus on tehokas, nopea, kestävä ja edullinen tapa työstää moniulotteisia kappaleita, sillä se tarttuu helposti vaikeimpiinkin kulmiin.

Asiakaslähtöinen palvelu ja vuosien kokemus takaa ammattitaitoisen lopputuloksen. Tikanmaan huolto Oy valmistaa myös puisia merivientilaatikkoja mittatilaustyönä asiakkaiden tarpeisiin. Yritys käyttää merivientilaatikoissa ISPM 15 -standardin mukaista lämpökäsiteltyä puutavaraa, mikä mahdollistaa IPPC-merkinnän.

About admin information