Yritykset

Vatajankosken Sähkö

Vatajankosken Sähkö on pohjoissatakuntalainen itsenäinen energiayhtiö, jonka sähköverkko palvelee noin 24.000 asukasta Kankaanpäässä ja naapurikunnissa. 

Kaukolämpöverkko käsittää Kankaanpään keskustan ja Niinisalon varuskunnan alueen. Honkajoen kunnassa sijaitsevat Vatajankosken ja Jyllinkosken voimalaitokset tuottavat sähköä keskimäärin noin 5 % vuotuisesta sähkönjakelusta.

Vatajankosken Sähkölle paikallisuus, palvelut ja lähituotanto ovat tärkeitä. Vatajankosken Sähkö tukee lähiseudun joukkueita, seuroja ja järjestöjä, kuten lähiseudun lasten ja nuorten liikuntaharrastusta sekä järjestämällä vanhuksille suunnattua toimintaa. Myös sähköä ostavan asiakkaan näkökulmasta paikallisuudella on merkitystä. Hankkimalla sähkön paikalliselta sähköyhtiöltä asiakkaan eurot jäävät paikkakunnalle tukemaan oman asuinseudun kehittämistä, osaamista ja työllisyyttä.

  • Sähkön ja kaukolämmön yhteistuotanto
  • Vuohiniityntie 2, 38700 Kankaanpää
  • +358 2 5782 5303
  • vatajankoski@vatajankoski.fi
  • https://www.vatajankoski.fi/
  • Perustettu: 1980
About admin information