Yritykset

SOP-Metal Oy

Vuonna 1993 perustettu SOP-Metal Oy on alihankintaan erikoistunut konepaja Vaasassa, joka tänä päivänä työllistää noin viisikymmentä alan ammattilaista. 

SOP-Metal Oy valmistaa komponentteja ja kokoonpanoja sähkölaitevalmistajille, teräsrakenne- ja kemianteollisuudelle sekä tukkukaupalle. Toimipaikka sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Vaasan Airpot Parkissa, sekä sen lisäksi yrityksellä on kaksi sivutoimistoa Lappajärvellä ja Virossa.

Vahva verkosto-osaaminen ja huippuasiantuntijoista koostuvat yhteistyökumppanit takaavat erinomaisen lopputuloksen. SOP-Metal Oy valmistaa myös tuotteitaan niin kotimaisille asiakkaille kuin vientiin. Joustava ja tehokas toimintakyky tekee tästä konepajasta kilpailukykyisen kumppanin, jonka kanssa on helppo vastata alan haasteisiin.

  • Metallin alihankintateollisuus
  • Airport Park, Liikekuja 2, 65380 Vaasa
  • +358 207 559 250
  • info@sop-metal.fi
  • https://www.sop-metal.fi/
  • Henkilöstömäärä: <50
  • Perustettu: 1993
About admin information