Yritykset

Megical Oy

Megical Oy on terveydenhoitoalan konsultointiyritys, jonka tavoitteena on auttaa alan ammattilaisia kohti virheetöntä sairaalaympäristöä ja parempaa suoritustasoa. 

Tämä helsinkiläinen yritys tarjoaa terveydenhuollon toimialalle kehittyneen ja uuden sukupolven apuvälineen nimeltään Megical. Megical on suunniteltu terveyskeskuksien ja klinikoiden operatiivisen turvallisuuden sekä laadunhallinnan parantamiseen. Se on älykäs toimintaohjelma, joka muun muassa listaa yksilölliset tehtävälistat ja laskee reaaliaikaiset tulosluvut koko organisaation toiminnoista johdon tueksi. Ohjelma organisoi, arvioi ja raportoi käden käänteessä ja optimoi näin henkilökunnan hyödyllistä aikaa ja vaivaa muihin tehtäviin.

Toiminnan tarkoituksena on kehittää terveydenhuollon kulttuuria laadun ja turvallisuuden hallinnan kautta. Megicalin mahdollistama muutos auttaa näkemään hyvän työn tulokset paremmin, jakamaan parhaat käytännöt nopeammin ja tarjoaa johdolle konkreettisen tietokannan, josta seurata työnkulkua ja tulosta.

Pilottiasiakkaina toimivat Pohjolan Sairaala, HUS: Robotic Cardiac Surgery ja HUS: STEMI Care.

  • Terveydenhoitoalan konsultointiyritys
  • Mikonkatu 8 A, 00100 Helsinki
  • etunimi.sukunimi@megical.com
  • https://megical.com/
  • Perustettu: 2011
About admin information