Yritykset

Oy Slurp Ab

Slurp tuo parhaat artesaanikahvit kaikkien saataville. Valikoima kattaa jo 20 kahvipaahtimoa, joilta kahvi toimitetaan suoraan ilman välivarastoa asiakkaiden postiluukkuun. Tuoretta, ekologista ja helppoa!

Visiomme on vauhdittaa maailman muuttumista kohti kestävämpää kuluttamista. Yhdistämme teknologian avulla kuluttaja- ja yritysasiakkaat suoraan pientoimittajiin, joiden tuotteilla on positiivinen vaikutus niin paikallisella kuin globaalillakin tasolla.

Asiakkaanamme pääset ensin asettamaan omat makumieltymyksesi, toimitusvälin ja toimitusmäärän. Sen jälkeen saat valintojesi mukaisesti uuden toimituksen säännöllisesti suoraan kotipostiluukkuun. Voit toki myös selata vapaasti valikoimaa ja tilata vain yhden pussin kerrallaan.

Slurpin asiakkaana vaikutat myös viljelijöiden reiluun toimeentuloon, positiivisiin ympäristövaikutuksiin sekä paikallisten paahtimoiden kehittymiseen.

 

  • Päivittäistavaroiden erikoisvähittäiskauppa
  • Bulevardi 14 B 19, 00120 Helsinki
  • info@slurp.coffee
  • www.slurp.coffee
About admin information